Faimosii s-au reunit! Iata cine a dat startul unei petrecerii de pomina si care dintre fostii concurenti au fost prezenti la eveniment!

Faimosii s-au reunit! Iata cine a dat startul unei petrecerii de pomina si care dintre fostii concurenti au fost prezenti la eveniment!

Cu doar doua zile inainte de Craciun, Faimosii au respectat promisiunea pe care au facut-o pe vremea cand erau inca in Republica Dominicana si au decis sa faca o reuniune de pomina, in clubul inaugurat de Adrian Blidaru, la Pitesti.
Desi Adrian Blidaru a lansat invitatia tuturor colegilor sai de la Exatlon, nu au reusit sa ajunga chiar toti, insa o mare parte dintre ei au raspuns prezent la emotionantul eveniment, dar si la prilejul revederii.

La petrecere si-au facut aparitia Cristi Pulhac, alaturi de sotia sa, Raluca, Mirel Drăgan, Yamato Zaharia, Roxana Vancea, artistul What’s UP, care a intretinut atmosfera intreaga seara. Dar spre surprinderea tuturor, a aparut si un fost Razboinic, din primul sezon Exatlon, Stefan Floroaica. Acesta s-a integrat rapid in grupul Faimosilor si au petrecut pana tarziu in noapte.

“Cand eram la baraca, cu totii ne gandeam si planuiam sa facem o mare petrecere dupa ce se termina! Momentul a venit, iar Adrian Blidaru a fost cel care a luat initiativa si ne-a invitat pe toti Faimosii la petrecere, cu ocazia inaugurarii clubului sau! A fost o seara!”, a scris Cristi Pulhac pe contul lui de socializare.

Nici Roxana Vancea nu s-a lasat mai prejos si la un moment dat a luat microfonul si a cantat, fiind foarte apreciata de toti cei prezenti al petrecere.
Toti oamenii din club, veniti sa se distreze au fost fascinati de prezenta Faimosilor si s-au distrat alaturi de ei pana in zori, pe muzica buna si atmosfera de petrecere.

 

Citeste mai multe despre: