Se incing spiritele in tabara Faimosilor! Roxana Vancea, marul discordiei intre Faimoase! “Sa vorbim si sa se ia masuri la meciul urmator!” Exista o coalitie a gimnastelor impotriva colegei lor!

Se incing spiritele in tabara Faimosilor! Roxana Vancea, marul discordiei intre Faimoase! “Sa vorbim si sa se ia masuri la meciul urmator!” Exista o coalitie a gimnastelor impotriva colegei lor!

Dupa ce parea sa devina lidera fetelor, Roxana Vancea a fost luata in colimator de colegele sale!

Tensiunile se tin lant printre Faimoase iar majoritatea discutiilor pornesc de la evolutia fiecareia in competitie. Roxana Vancea este cea care a dat tonul acestor neintelegeri. Ana Georgescu a concurat la un moment dat intr-un joc, iar coechipiera ei i-a reprosat ca parca a mers pe traseu in loc sa alerge.
“Nu, nu, ti-am zis ca asa pare, de jos pare ca mergi! Astazi, comparativ cu data trecuta, a parut ca ai mers! Eu te-am vazut de jos facand traseul! Nu zice nimeni ca nu tragi!”, a spus Roxana Vancea.

Ulterior, Ana Georgescu a clacat si a fost la un pas de a izbucni in lacrimi, la finalul traseului.
Tot Roxana Vancea a fost cea care a incins spiritele atunci cand Razboinicul Catalin Dumitrescu a abandonat un joc pentru ca s-a accidentat. Acest lucru nu a fost deloc pe placul Faimoasei.
“Nu plecam niciunul pana nu ne rezolvam problema! Intelegeti odata ca nu vreau sa fac la fiecare meci! Eu n-am venit aici sa-mi rup oasele!”, a mai afirmat Roxana Vancea.
Discutiile au continuat si la vila iar tensiunile intre Faimosi s-au accentuat. Atitudinea Roxanei Vancea nu a fost privita cu ochi buni de catre gimnastele Monica Rosu si Cristina Nedelcu.
“Am incercat sa-mi dau seama care sunt supararile celor din echipa mea! Si mi-am dat seama ca e o problema atunci cand cineva din echipa lor se da ranit!”, a spus Roxana Vancea.

Pe de alta parte, Cristina Nedelcu a condamnat atitudinea Roxanei.
“Ea nefacand sport de performanta, probabil ca nu intelege punctul nostru de vedere, de a juca indiferent ca ai dureri, indiferent ca nu este drept, joci pana la capat!”, a spus Cristina Nedelcu.
Reactiile Roxanei nu au fost deloc agreate de gimnastele Cristina si Monica, motiv pentru care sportivele s-au retras pe plaja si au analizat cu atentie atitudinea colegei lor.

Mai mult decat atat, tot intr-un joc pentru castigarea vilei, Monica Rosu si Roxana Vancea s-au intepat subtil. Monica era accidentata si a jucat in continuare, iar Vancea a anuntat ulterior ca s-a accidentat si la picior.

Citeste mai multe despre: