Nu ratati un amplu reportaj azi, de la 17.00, la FanArena, pe Kanal D! Primele imagini cu atletii de la EXATLON in drum spre Republica Dominicana! Fotografii EXCLUSIVE din avion si aeroport!

Nu ratati un amplu reportaj azi, de la 17.00, la FanArena, pe Kanal D! Primele imagini cu atletii de la EXATLON in drum spre Republica Dominicana! Fotografii EXCLUSIVE din avion si aeroport!

Cu cateva zile inainte ca sezonul din Exatlon sa ajunga la telespectatori, Faimosii si Razboincii au plecat in aventura vietii lor.

Faimosii de la Exatlon sezonul 2 au strans randurile cu o ora inainte ca avionul sa decoleze de pe aeroportul din Otopeni cu destinatia Santo Domingo via Madrid.

Evident ca nu stiau ce-i asteapta acolo! Pentru ca show-ul Exatlon se vede altfel de la televizor decat atunci cand esti la fata locului. Insa asta urmeaza sa constate concurentii pe propria piele in lunile care urmeaza.

Concurentii si-au ocupat timpul verificandu-si telefonul si schimband impresii cu familia si prietenii. Incepand cu momentul in care au ajuns in Republica Dominicana, ei si-au luat „la revedere” de la device-uri, urmand sa le primeasca dupa ce ies din concurs.

Mirel Dragan, Lili Sandu, What’s Up, Ana Georgescu, Silvia Stroescu, Cristina Nedelcu, Adrian Blidaru, Cristi Pulhac, Yamato Zaharia si Monica Rosu sunt cei 10 Faimosi care vor lupta in acest sezon pentru marele premiu de la Exatlon, in valoare de 100.000 euro.

Razboincii s-au intalnit si ei pe aeroport si au inceput sa discute despre strategia pe care o vor aborda in primele zile de confruntare cu Faimosii.

In ciuda faptului ca membrii echipei abia se cunoscusera, ei au parut ca incep deja sa arate ca o echipa.
Cei zece Razboinici care au luat startul la Exatlon, sezonul 2 sunt: Calin Novacescu, Alin Andronic, Ana Otvos, Doru Mesesan, Beatrice Olaru, Ana Taran, Corina Petrut, Iulian Pitea, Ciprian Silasi si Naomi Musca. (vezi mai multe imagini pe wowbiz.ro)
Nu ratati competitia Exatlon, de miercuri pana duminica, de la ora 19:30, la Kanal D!

Citeste mai multe despre: